Приложение за фото конкурси във Facebook

Искате да организирате фото конкурс във Facebook?

Разработихме специално приложение, с което всеки може сам да проведе конкурс за снимка в своята Facebook страница. Само срещу 150 лв (с ДДС) получавате напълно завършена платформа за провеждане на конкурс, отговаряща на всички актуални правила на Facebook.

1. Приложението се брандира за вашия продукт със съответните цветове, лого, снимки и персонализирани текстове. Всичко това става само за няколко минути през удобен административен панел.

2. Приложението отговаря на изискванията на Facebook и е преминало процеса на одобрение, което ви спестява време!

3. Напълно тествано – инсталирате на вашата страница и стартирате на момента.

4. Удобна администрация на играта през специална страница: одобрение на участници, инструменти за лесен избор на финалисти и на победители.

Какво представлява фото конкурса?

След като инсталирате приложението във вашата страница и го персонализирате през администраторския панел, то вече ще бъде активно. Участниците качват своя снимка и попълват личните си данни, след което те се запазват в базата данни. След това администратор на страницата преглежда снимката и я одобрява, при което снимката се публикува в специален албум на страницата ви, където ще се публикуват всички снимки от конкурса. Всеки фейсбук потребител може да качва само по една снимка за конкурса. Ако администраторът откаже участие на някоя снимка, то тя няма да се публикува в албума, а ще бъде изтрита от базата данни и този потребител ще може да участва с нова снимка.

Когато конкурсът приключи администраторът на страницата може да селектира снимки, които след това да разглежда в отделна страница. Това улеснява избора на финалисти/печеливши, когато например трябва да изберете 10 снимки от стотици участия. След приключването на конкурса ще ви изпратим пълната база данни с участниците и техните данни.

Допълнително получавате и безплатен съпорт – ако имате проблем с настройването или управлението на приложението.

Ако желаете да тествате и закупите приложението ни изпратете заявка по имейл и ще ви отговорим в рамките на 24 часа.
Цена: 150 лв (с ДДС).

Приложение за фото конкурси във Facebook
Приложение за фото конкурси във Facebook