reklamozil

Talking About This е агенция за интернет маркетинг и интернет софтуер. Ще ви консултираме в целия процес на стартиране и развиване на онлайн бизнес, както и в изграждането на онлайн присъствие на вече съществуващ бизнес. За разлика от много други агенции, ние имаме реален бизнес опит чрез редица собствени проекти и дългогодишна практика. Това ни помага да предлагаме качествени и работещи индивидуални решения за всеки клиент, постигайки оптималното за вашия бизнес съотношение между цена и функционалност. 

Изработка на интернет страници

Обичаме WordPress, HTML5 и CSS3. Работим с PHP, jQuery и SQL. Създаваме уникален авторски дизайн специално за нуждите на вашия сайт и не ползваме готови решения. Работим с отворен код, който лесно да надграждате в бъдеще спрямо моментите си нужди, без да сте „вързани“ за нашите услуги завинаги. Създаваме практични, красиви и ефективни интернет страници.

Интернет маркетинг

Ще планираме най-ефективният за вашия бизнес микс от различните канали в интернет. Постигаме страхотни резултати в рекламата чрез Google Adwords и рекламата във Facebook. Разполагаме със собствена мощна платформа за имейл маркетинг. Използваме и други по-нетрадиционни канали.

Маркетинг в социални мрежи

В областта на социалните мрежи залагаме преди всичко на прецизното таргетиране. Така свързваме продукта с реални фенове, които изпитват истински интерес и емоция, а не с „професионални участници“ в игри и лотарии. Благодарение на това постигаме резултати, които са с пъти по-високи от обичайните. Работим с Facebook (включително Фейсбук реклама), Instagram, Twitter и други.

Уеб приложения

Създаваме HTML5 уеб-базирани приложения, приложения за Facebook, както и приложения за мобилни устройства. Свържете се с нас за повече информация.

Може да прочетете за някои реализирани от нас проекти в раздел портфолио, но най-добре ще се убедите в качеството на работата ни ако ни изпратете съобщение и ни позволите да изготвим конкретно предложение за вашия бизнес.


Дребният текст:
Talking About This е марка на Студио Реформа ЕООД.
Използваме страхотни шрифтове от fontfabric.